marți, 29 decembrie 2015

Mini haul

 Am fost înainte de Crăciun la Profiart să văd ce au mai adus nou și am fost extrem de încântată să aflu că au adus în sfârșit hârtie creponată... Până acum nu mai aveau în magazinul lor fizic, așa că nu puteam trece fără să nu ochesc ceva; alb îmi căutam de mult, așa că a fost momentul prielnic. Uitându-mă pe acolo am ales niște nuanțe ușor pământii aș zice, care creează un contrast plăcut, după cum puteți vedea în imaginile de mai jos...


 Ca idee, fiecare sul de hârtie creponată a costat 2 lei și are dimensiunile aproximative 200 x 50 cm.
 Iar acele coli din spumă, pline de sclipici ce-ți „ia ochii” le-am luat în ideea că o să le folosesc pe ici pe colo la felicitări; coala verde a costat 2 lei, pe când celelalte două în nuanțe de maro au costat 3 lei, fiind autocolante. Au o multitudine de nuanțe și modele de neratat, așa că vă sugerez să treceți pe acolo când aveți ocazia. ;)

 Și mai jos puteți observa diferența de tonalități pornind de la un roșu vibrant; am pus acel maro în cadru ca să vă faceți o idee de nuanță.


 Carton...pentru că mi se terminase verdele închis și cel bordo și am zis că trebuie să reumplu stocul. Evident că m-am făcut și cu nuanțe noi ☺ Colile au fost 0,70 lei fiecare.
 Iar jumătatea de bilă din polistiren am luat-o cu scopul realizării unui glob quilling, obiectiv pe jumătate realizat.
 Voi ce v-ați mai achiziționat în ultima vreme?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lăsați un comentariu! Părerile, ideile și sugestiile voastre sunt bine venite! ☺